Citroën AZ – 2CV4 – Verkocht

Verkocht

1971

Origineel nederlandse 2CV4

APK gekeurd

Deze donker rode 2CV4 rijdt en remt prima, het chassis is nog redelijk goed, skai interieur ziet er netjes uit, alsook het dakje. Een paar bijgewerkte plekken op de carrosserie maar ze is dan ook 50 jaar oud.

In het begin van de seventies hadden eendjes altijd ronde koplampen en stonden deze nog dichter bij elkaar dan later. De vering was ook nog soepeler, het interieur luxueuzer en de afwerking net wat anders.

Deze eend is voorzien van electronische ontsteking, nieuwe bobine, startmotor en brandstofpomp, set nieuwe schokbrekers, recente accu (medio 2020), dynamo èn 4 nieuwe banden. Voorste deel uitlaat en wellicht binnenkort ook nog de middendemper.

Inmiddels belasting- èn APK-vrij

1971 met diverse leuke oude details; klinken en sloten, dashboard, startknop, inmiddels weer modern, oude stuur en het oude grilletje en natuurlijk het 435cc blokje.

Verkocht

in de avond zon


Reacties zijn gesloten.