Klassieke imperials

Een klassieke tijdsgebonden imperial op uw klassieker kan bijzonder fraai zijn. De imperial, beladen of niet draagt bij aan de nostalgische sfeer van weleer. Op oldtimerfestivals, oldtimer- ritten en brocantemarkten geeft een oldtimer met wat kratten en koffers op het dak een prachtig tijdsbeeld. Bovendien is een imperial natuurlijk een zeer praktisch accesoire .

Kijk in de webshop voor de actuele voorraad.

Golden-Years heeft een groot assortiment klassieke oldtimer imperials. Universele maar ook merk- en zelfs type-specifiek. Smal, breed of lang, geschikt voor een kleine of grote klassieker. Berline’s, Break of Utilitaire.

Gespoten en strak in de lak in iedere gewenste kleur en ge-owatrolde imperials, maar ook exemplaren waarbij we de patina bewaard hebben of zelfs hebben geconserveerd. Verder zijn er ook fraaie lichte aluminium imperials.

Laatst wilde een klant zelfs dat het prachtige rode, groene, gele en bruine kleurenscala veroorzaakt door roest, algen en mossen behouden bleef. Dat doen we dus ook!

Hieronder een aantal afbeeldingen van de verschillende imperials en de werkzaamheden eraan. Direct hieronder specifieke imperials voor de Peugeot’s 203,403 en 404 Break. Deze worden geschroefd op het dak. Hier is al een voorbereiding op aanwezig!

Rondom Parijs zaten diverse fabrikanten. De meeste van dit soort fabriekjes zijn inmiddels verdwenen.

verkocht

Sommige imperials hadden eind jaren 50 al een geintegreerde windspoiler op de imperial!

OLD
Patina
Eend met een aangepaste Peugeot 203 imperial, ook leuk ! en leverbaar bij Golden-Years.
Een aantal klaar gemaakte imperials voor de klanten.
Primer behandeling
Owatrol behandeling
Voldoende voorraad, vooraan een imperial voor een station-break.
rij klaargemaakte imperials
Laat weten wat u zoekt, neem de maten of beter neem uw oldtimer zelf mee!

Kijk in de webshop voor de actuele voorraad.Reacties zijn gesloten.