Happy New Golden-Years – in 2019 – Welkom voor onderhoud en reparaties

Beste wensen voor 2019 !, oldtimervrienden,

Ook in het nieuwe jaar blijven we ons inzetten om de (duurzame) oldtimers op de weg te houden. We gaan uitbreiden met een extra onderhoudsbrug dus kom gerust langs voor uw periodieke oldtimeronderhoud, reparaties en/of conservering. Restauraties uit onze voorraad gaan gestaag door maar ook u kunt langskomen als  uw geliefde klassieker “some TLC”(Tender-Love-Care) nodig heeft. Ook blijven we speuren naar bijzondere classics om het oldtimeraanbod op peil te houden.

Zaterdag 5 juni vindt de traditionele nieuwjaarsborrel plaats, 15.00 Bergstraat 21 Liempde. Een oliebol, vuurtje en gluhwijntje. Kom gerust langs, liefst mét maar zonder oldtimer mag ook 🙂

Tot ziens in 2019, Koffie staat klaar !Reacties zijn gesloten.